Groepsreizen frankrijk

Ontdek het authentieke Boeddhisme te Zuid Frankrijk

Een unieke levenservaring wacht op je! Ga jij mee?

Druk de pauzeknop in en creëer ruimte voor jezelf. Dompel je onder in een fascinerende levenservaring tijdens deze groepsreizen frankrijk. In deze bijzondere retreat leef je immers deels tussen de monniken. Verrijkende gesprekken, wandelingen en inzichten kunnen jouw deel zijn net als langdurige vriendschappen. 

"Genieten van elk moment, onthaasten, het leven ontmoeten in al zijn facetten"

Ideale harmonie tussen beweging, verdieping en verstilling

Dit open, zeer modern en volgens de regels van Feng Shui gebouwd klooster is gelegen in een oase van rust tussen de wijdse velden. Er verblijven enkele tientallen monniken uit de ganse wereld wat leidt tot verrijkende ontmoetingen en conversaties. Tevens verblijven er een 25tal jonge mensen die enkele jaren uittrekken voor studie van het Boeddhisme. Het is een fantastische plek voor absolute rust, om te herbronnen en helemaal tot jezelf te komen. Je bent op elk moment volledig vrij je te begeven doorheen het klooster, de Gompa (studiezaal) of tuinen. De vegetarische warme maaltijden zijn met liefde en grote zorg bereid. Ze zijn bovendien erg lekker. We hebben er onze eigen ruimte voor onze cursussen.

Aanbod en activiteiten

Heerlijke plek met me-time om tot jezelf te komen

Zet je neer, leg de haast af en laat de stress van je afglijden. Pak een drankje, lees een boek, maak een wandeling of neem de tijd om te rusten. Zet je innerlijke motor ‘on hold’ en leer de kunst van ‘geen actie’. We nodigen je uit om werkelijk elk moment te genieten van deze vakantie retreat.
* Door COVID19 hebben we nog geen concrete datum, geef hier je naam en email op en we nemen contact met je op zodra de datum definitief is.

Deelnemers vertellen

Stijn

Het was een week van ongedwongen tot rust komen, onthaasten op het ritme van de monniken en gewoon genieten van elk moment. Ieder kon gerust zijn eigen ritme volgen, ik ben als nieuw terug thuis gekomen, én ik hou er een heel leuke herinnering aan over.

Ann

Wat een onvergetelijke ervaring! Prachtige natuur, stilte, interessante gesprekken met de monniken, kennismaking met boeddhistische rituelen, zalige Yogaworkshops, leuke dorpjes ..en vooral heel fijne medereizigers 🙂 Je blijft ernaar verlangen om nog eens terug te gaan.

Praktisch

Wat is inbegrepen?

  • Alle door Adamas geplande evenementen
    • Alle maaltijden, dranken (geen alcohol) en tussendoortjes
  • Alle overnachtingen

Logies en kosten

We verblijven in een uiterst charmante gîte voorzien van alle comfort op slechts enkele km van het klooster. Je kan zowel in een 1 persoonskamer (met toeslag) verblijven of in een tweepersoons.

Faciliteiten : grote tuin met terras, veranda, zwembad en jacuzzi

All in programma op basis van 2 persoonskamer met gedeelde badkamer : € …..

All-in programma op basis van 1 persoonskamer met eigen badkamer : €

(Bij aanmelding langer dan 2 maanden vóór aanvang van de retreat geldt een early-bird korting van € 100)

Extra’s

1-persoonskamer: beschikbaar met eigen sanitair. Mits toeslag.

Vliegticket en annuleringsverzekering

De bestemming is vlot bereikbaar via een autoreis, treinreis of met het vliegtuig. Reisticket, reis-/annuleringsverzekering en evt. autohuur regel je zelf en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

* Door COVID19 hebben we nog geen concrete datum, geef hier je naam en email op en we nemen contact met je op zodra de datum definitief is.