Onze handen als instrument voor uw welzijn

Een cadeau voor jezelf

Voetreflex-massage is heerlijk ! Deze massage beoogt een diepe ontspanning en nodigt uit tot onthaasten en loslaten van vermoeidheid. Voetmassage brengt je naar een diepe innerlijke rust.

Een voetbad met etherische olie brengt meteen een ontspannend effect. Via drukpuntmassage behandelen we de voeten met een zuivere natuurlijke olie. Langzaam voel je je ademhaling rustiger worden en zak je dieper in de ontspanning.

Een weldaad voor lichaam en geest

  • Ervaar een diepe ontspanningstoestand
  • Verlichten van innerlijke onrust
  • Ideaal bij stress en gespannenheid
  • Vrijmaken van energieblokkades
  • Stimuleert ons afweermechanisme
  • Nuttig bij spijsverteringsproblemen
  • Kalmeert de gedachtestroom
  • Gunstig bij slaapstoornissen

“Leven is veranderen. Veranderen is loslaten. Loslaten is vrij zijn.”

Wat je graag weet over voetreflex-massage

Voetmassage met bloem - banner VoetreflexVoetreflexologie is een duizenden jaren oude drukpuntmassage dewelke de ganse voet in behandeling neemt. Door een druktechniek met duim, vingers en handen behandelen we reflexzones op de voeten. De reflexpunten zijn verbonden met onze organen, pezen en gewrichten en kent een helende werking op gans ons organisme. Positieve effecten op lymfe- en bloedcirculatie. Spierspanning neemt af, pijnen worden lichter en ons  zelfgenezingsproces wordt gestimuleerd.

Een afspraak maken

Onze behandelingen gaan door in een rustgevend kader. Een sessie duurt 1 u (€ 50). Een afspraak maak je makkelijkst via 0494 839311. Je kan de afspraak tot 24u op voorhand zonder kost annuleren, nadien of bij het niet-nakomen van de afspraak wordt de geplande sessie in rekening gebracht.

Lang geleden dat ik nog zo heb mogen ontspannen. Sfeervolle ruimte, zachte achtergrond muziek en bovenal de massage van de voeten zelf .. heerlijk! Doe ik zeker opnieuw. – Jolande
Een voetmassage brengt me in een diepe ontspanningstoestand en daar geniet ik van – Karel

Doe jezelf een cadeau en geniet !

Boek je afspraak

Cadeaubon

Onze behandelingen en sessies lenen zich uitstekend om onder de vorm van een origineel cadeau als geschenk te krijgen ! Reken op een hartelijke ontvangst, een deugddoende en verzorgde behandeling of activiteit in een sfeervol kader.

Ontdek onze verwen- en cadeaubonnen

Cadeautip!