Shiatsu massage voor een lichamelijke en emotionele gezondheid

Bij shiatsu massage wordt gebruik gemaakt van de kracht van de aanraking om pijn te verlichten en om zowel lichaam als geest te helpen ontspannen. De benadering van de behandeling en de filosofie erachter zijn dezelfde als bij accupunctuur door het gebruik van de meridianen (energiekanalen) en tsubo’s (drukpunten), echter zonder naalden.

Hierdoor kan shiatsu massage bij vrijwel iedere kwaal een positieve bijdrage leveren, ook bij emotionele klachten.

“wat ons lichaam nooit vergeet ….
is een aanraking door een meevoelende hand”

Dit kan shiatsu massage voor jou betekenen

  • Losmaken van diep gewortelde spanningen in het spierstelsel
  • Bereikt een algemeen gevoel van welbehagen
  • Gunstig bij psychische en mentale klachten
  • Helend bij hoofdpijn en migraine
  • Verlicht pijnen en blokkades van nek, rug, schouder, muisarm (RSI)
  • Corrigeert spijsverteringsproblemen
  • Therapeutische werking bij burnout, stress, depressie
  • Verhoogt de vitaliteit en levenslust
  • Bevordert een goede slaap
  • Nuttig bij menstruatieklachten
Zelfs zonder klacht is shiatsu massage bijzonder aanbevolen door de helende invloeden op lichaam en geest.

Shiatsu massage helpt!

Boek nu je afspraak te Linkhout of in jouw bedrijf

Cadeautip!

Wat je graag weet over Shiatsu massage

foto kom met zonnebloem - pagina ShiatsuDe voedende aanraking bij shiatsu massage helpt het zelfgenezingsproces in het lichaam op gang te brengen. Dit Japans woord betekent vingerdruk. Het uitoefenen van druk is het basisprincipe van shiatsu. Verschillende rek- en strektechnieken en corrigerende oefeningen kunnen ook deel uitmaken van de behandeling met de bedoeling een balans in het lichaam te creëeren, zowel in lichamelijk als energetisch opzicht.

Shiatsu massage schept een groter zelfbewustzijn en geeft inzicht in hoe uw lichaam reageert. Er wordt uitgegaan van een holistische benaderingswijze waarbij men kijkt naar de persoon als geheel – lichaam, geest en ziel – waarbij men probeert te ontdekken waar de onbalans en de oorzaken van klachten liggen. In shiatsu massage wordt de aanraking gebruikt om de verstoorde stroom van de Ki (levensenergie) in het lichaam op te zoeken en de onbalans te corrigeren.

Graag even tijd voor jezelf ? Prima, geniet ervan !

In een rustbrengend kader ervaar je aandacht en tijd voor jezelf. Samen bespreken we hoe we jou met deze behandeling het best kunnen helpen. Behoefte aan loslaten ? Last van ongemakken van nek, rug en schouders ? Of koppel je even rust aan gezondheid ?

Sinds jaren heb ik last in de zone van nek en schouders. Shiatsu heeft me eindelijk weer een vrijer en luchtig gevoel gegeven. Mijn nek en schouders voelen opnieuw veel losser aan en ik voel me een stuk beter in mijn vel. Bedankt! – Lordane
Dankzij shiatsu massage heb ik duidelijk meer energie en levenslust en voel ik me innerlijk rustiger – Mark

Praktisch

Een shiatsu-massage wordt uitgevoerd op loszittende kledij. Een afspraak maak je makkelijkst via 0494839311.

Prijzen:

particulier 60′ : € 50

business 60′ : € 60 excl btw

Na de behandeling geven we je graag meer inzicht wat shiatsu massage voor jou verder kan betekenen. Ons advies is belangrijk om bij klachten oorzakelijk te kunnen werken. Nadien is het aan te raden om een onderhoudsbehandeling (maandelijks of 6 wekelijks) te volgen om het lichaam in evenwicht te houden, precies zoals het in het Oosten gebeurd. Er komt geen olie aan te pas.

Je kan de afspraak zonder kost annuleren tot 24u op voorhand, nadien of bij het niet-nakomen van de afspraak wordt deze in rekening gebracht.

Cadeaubon

Onze behandelingen en sessies lenen zich uitstekend om onder de vorm van een origineel cadeau als geschenk te krijgen ! Reken op een hartelijke ontvangst, een deugddoende en verzorgde behandeling of activiteit in een sfeervol kader.

Ontdek onze verwen- en cadeaubonnen