Ontspannen mag

We kunnen er niet om heen dat onze huidige maatschappij steeds meer van ons verlangt en behoorlijk veeleisend is, soms onrealistisch. Meer prestaties, grotere uitdagingen en hogere verwachtingen. Om aan deze te kunnen beantwoorden is het noodzakelijk om goed in je vel te zitten!

Yoga helpt en ondersteunt je op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als sociaal vlak.

Misschien is het wel dé tijd om een hobby te zoeken waar tieners mogen “ontspannen” in plaats van altijd te moeten “inspannen”!

Agenda

Bekijk onze tieneryoga lessenreeksen in de agenda

Ben je te oud voor kidsyoga maar wil je toch yoga beoefenen met leeftijdsgenoten?

Dit is tieneryoga

TienerYoga 3 - Pag TienerYogaBeoefen Yoga samen met je leeftijdsgenoten.
Gewoon leuk en fijn te merken dat je lang niet alleen bent als jongere met interesse voor Yoga. In Yoga respecteer je elkaar precies zoals je bent.

Makkelijker concentreren en een boost aan zelfvertrouwen. Yoga creëert rust en meer helderheid in je hoofd waardoor je sneller en effectiever handelt. Je vertrouwen groeit en je voelt je een stuk zelfbewuster. Denk aan je huiswerk, examens of makkelijker spreken voor een groep.

Een sterk, soepel en beweeglijk lichaam. Dynamische oefeningen en houdingen zoals de Zonnegroet behoren tot de favorieten van tieners. Actie en ontspanning gaan hand in hand. Great!

In  Yoga leer je werkelijk te ontspannen en mag je jezelf zijn. Gewoon trouw aan jezelf? Jawel, dit is Yoga ! Wil je inspanningen beter verteren en vlotter met stress omgaan? Start bij de ontspanning …

Goed in je vel. Onze levensenergie stroomt en de vitaliteit neemt toe, je slaapt beter en we voelen ons gewoon goed .. en dat merk je!

Yoga is fun! Verwacht geen competitie. Yogahoudingen, reeksen, posities, ademen, concentratie gaan hand in hand met ontspanning, lachen en plezier. .

Overtuigd of nieuwsgierig? 

Vraag of meer info ? Contacteer ons nu

Praktisch

Voorzie een degelijk anti-slip yogamatje en yogabrick voor stabiliteitsoefeningen. Je trekt best gemakkelijk zittende kleding aan. In onze webshop kan je terecht voor gewrichtsvriendelijke yogamatjes en accessoires.