Hier doe je het voor !

Medewerkers die werken met plezier zijn productief en verzuimen minder.
Wist je dat steeds meer bedrijven een beroep doen op onze Yogales, ook het jouwe ?

De vele voordelen van bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga houdt werknemers en werkgevers gezond en ontspannen ondanks een hoge werkdruk. Het houdt uw werknemers gemotiveerd en helpt negatieve stress op de werkvloer te voorkomen. De bedrijfsprestaties verbeteren doordat yoga het ‘denken’ verfrist en creativiteit stimuleert.

  • De ideale activiteit voor fysiek en mentaal welzijn.
  • Beter concentratievermogen
  • Efficiënter tijdsbeheer dus meer rendement
  • Reduceert ziekteverzuim door preventie en afname van fysieke en psychosociale klachten als stress, burnout, RSI, stijfheid van rug, nek en schouders
  • Verlicht klachten van nek, rug en schouders
  • Draagt bij tot een positieve werksfeer

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt is niets vergeleken met wat in ons ligt”
– Oliver Wendell Holmes

Voel je fris, rustig, diep ontspannen en blij

Yoga class circle kindhouding - Pag BedrijfsYogaDe lessen en workshops bieden een evenwichtige afwisseling van een gezonde inspanning en ontspanning. Yoga bezit de kunst onze aandacht snel bij de oefeningen te brengen zodat we het hoofd ontlasten van spanning en drukte. Een beweeglijk lichaam biedt ons dan weer tal van voordelen.

Ademhalings- en ontspanningsoefeningen verfrissen de geest. We verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Finaal bereiken we een diepe innerlijke rust en kalmte. De positieve impact van deze sessies is direct voelbaar.

Yoga verenigt medewerkers, kaderleden en directie ongeacht de functie … het is een uiterst geslaagde manier om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

Onze yogalessen zijn toegankelijk en zonder voorkennis. Onze ervaring is dat veel werknemers het geleerde in de yogales, op de werkvloer toepassen. Onze bedrijfsyoga is helemaal aangepast aan de wensen en mogelijkheden binnen uw bedrijf. 

Voor wie?

Tosoh - BedrijfsYogaAdamas verzorgt yogaworkshops en lessenreeksen voor bedrijven, scholen, organisaties, zorgverstrekkers…. doe je mee ?

Een Yoga initiatieles (60 à 75′) brengt vrijwel meteen positieve effecten op lichamelijk en mentaal vlak. Een workshop met iets langere duurtijd laat ons toe dieper in te gaan op de specifieke noden en behoeften van uw bedrijf met een persoonlijke toets voor elke deelnemer. Een wekelijkse lessenreeks biedt een stevige onderbouw voor een krachtige fysieke en mentale gezondheid van werknemer, kader en directie.

Even een energiedip? Pas de vitaliserende ademhalingsoefeningen achter de computer toe.
Last van stijve schouders? Pas zittend een yogatechniek toe.

Reacties van deelnemende bedrijven zijn lovend, lees hun ervaringen

“Thanks for the great Yoga classes ! We really enjoyed.” – Cabot Heverlee
Iedereen was enthousiast en heeft volop genoten. Bedankt. Tosoh Europe
De workshop ‘bedrijfsyoga’ is ervaren als iets wat rust en evenwicht brengt in ons soms toch jachtig bestaan. Een aangename eerste kennismaking die dan ook een vervolg krijgt in een lessenreeks! Computer Profile
De yogalessen waren heel leerzaam over hoe je leert omgaan met intern rustig te worden en gecontroleerd adem te halen. Verder viel mij ook de uitstekende verdeling op tussen de fysieke oefeningen en het cognitieve gedeelte. Op bepaalde momenten waren er ook rustpauzes in de lessenreeks en dat vond ik echt heel goed. Chapeau!
Elke les iets nieuws en leerrijk. Heeft me deugd gedaan + heeft me kalmer gemaakt. Jennifer
De wekelijkse yogasessie op de werkvloer was altijd een moment van rust om naar uit te kijken. De instructeur wist met een goede mix van humor en ernst een degelijke workout in ongedwongen sfeer te begeleiden. Ik heb spijt dat onze reeks erop zit, laat ons hopen op een vervolg! Koen
Hele fijne afsluiter van een werkdag. Ik kon steeds de stress van een drukke maandag van mij afwerpen. De lessen voorzagen telkens iets nieuws, maar werden nooit te moeilijk. Bedankt Rony! Veerle
Het was een zeer verrijkende ervaring. De manier om rust te vinden in onze gejaagde levensstijl. Een echte aanrader. Tanja, Carbomat

Yoga was helemaal nieuw voor mij, met de basis van 10 lessen heb ik een zeer aangename en interessante kennismaking gehad. Rony brengt op een zeer professionele en ongedwongen manier zijn passie over en dat kan je echt voelen. Sindsdien ben ik bewuster met een aantal zaken bezig zoals rust, ontspanning en ademhaling van mijn lichaam. Cathérine (Carbomat)

Nogmaals hartelijk dank voor de sessies vandaag, de collega’s hebben het zeer goed ervaren. Jordi, front Manager Hilton Hotels Antwerp
De deelnemers hebben op het einde van de dag een evaluatieformulier ingevuld en de resultaten van yoga waren allemaal zeer goed! De scores lagen bijna allemaal tussen 8/10 en 10/10, dus prima he!
Als we in de toekomst een yoga-docent zoeken, weten we u zeker te vinden! Sanne, Psylos

We stellen onze eigen langdurige ervaringen in het bedrijfsleven graag ter beschikking.

Tal van bedrijven plukken nu de vruchten van onze Yogalessen! Doe mee en vraag uw gratis offerte

Hoe, waar en wanneer?

  • Yoga in de lunchpauze of tijdens de dag?
  • Tijdens een teambuildingsdag, bedrijfsfeest of seminarie?
  • In een vergaderzaal of een andere passende plek binnen uw bedrijf?
  • Of liever in onze eigen praktijk?

Draag met een minimale investering  bij aan het lichamelijke en
psychische welzijn van de medewerker :  ‘een gezonde geest in een gezond lichaam.

Beloon je werknemer met een leuke incentive

Schenk een cadeaubon voor een Yogalessenreeks, Yogaworkshop, privéyoga sessie, shiatsu-massage voor het losmaken van nek, rug en schouders of heerlijke voetmassage.

Ontdek onze verwen- en cadeaubonnen

Cadeautip!

Halt aan burnout

Vrouw stress op laptop - Pag BedrijfsYogaNood aan persoonlijke begeleiding van uw werknemers ? In personal coaching is er ruimte om zowel preventief, oorzakelijk als oplossingsgericht de juiste begeleiding aan te reiken.  Stress, burnout en depressies zijn vaak de zichtbare gevolgen van een sluimerend onevenwicht met veelal een langdurige inactiviteit. Het is van cruciaal belang de symptomen snel op te merken. Adamas schenkt bijzondere aandacht aan deze reactiepatronen en stelt onmiddellijk een geschikte begeleiding voor.

Kies voor een ervaringsgerichte en oplossingsgerichte aanpak !

De werknemer ontvangt een gestructureerd actieplan op maat. Twijfel niet, onze aanpak werkt. Begeleiding mogelijk in de eigen bedrijfsruimte of in onze praktijk te Holsbeek.

Contacteer ons of vraag je lezing rond burn-out